De Woonindustrie logoDe Woonindustrie (voorheen Home Trade Center) is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden vakbezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten. Als exposant ontmoet u hier in een professionele omgeving retailers, retailorganisaties en beroepsverenigingen, projectinrichters, interieurstylisten, interieurfabrikanten/agenten en de vakpers. Ook als consument bent u hier van harte welkom om, op bepaalde tijden, een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten. Het is niet mogelijk als consument om aankopen te doen, maar u bent  welkom voor interieurinspiratie en advies. Het hele jaar door vinden er interieurevenementen plaats in De Woonindustrie.

Hans Slim
Hans Slim is in de jaren negentig begonnen met de televisieserie: 'Een eigen huis een plek onder de zon'. 
Later werd de naam veranderd in 'Eigen Huis & Tuin’. 
Het was het eerste ’interieur’ televisieprogramma in Nederland. Naast de presentatie deed hij ook de interieuradviezen en styling in dit televisieprogramma.
Later werd hij gevraagd door John de Mol. Hij presenteerde drie jaar lang elke donderdag een styling- en interieuritem in het live-televisieprogramma ‘Koffietijd!’. Daarna volgden nog vele andere programma’s als: ‘Klussen & Wonen’, ’RTL-Live’, ‘de Vijfuurshow’ enz. Hij schreef voor VT-Wonen en de Telegraafwoonkrant en vele vakbladen. Ook bedacht en schreef hij televisieprogramma’s zoals ‘TV-Woonmagazine’.

karweiKarwei Roelofarendsveen is jouw adres voor het onderhouden en verfraaien van woning en tuin. Als je een echte bouwklus onder handen hebt, kun je natuurlijk bij ons terecht voor een grote keuze aan gereedschappen en bouwmaterialen. Maar dat is niet het enige dat wij in huis hebben. Zo zijn wij specialist in verf, vloeren, raamdecoratie, verlichting, behang, tuinmeubelen en nog veel meer. Bovendien vind je in onze winkel allerlei trendy artikelen voor binnen en buiten.

Succes met vlogstudio

VlogStudio is een samenwerkingsverband tussen Netrespons en VideoLogic en staat garant voor meer dan 20 jaar ervaring in online- & contentmarketing en professionele AV producties. Daarnaast geven we zakelijke vlogcursussen en doen we studio-opnames. We werken voor organisaties als: NLgroeit/KvK, Gemeente Amsterdam, NUON, Mijndomein, Fietsersbond, Velthuis Kliniek, Siza, Elkerliek Ziekenhuis.

Huisstijl Makelaar logo
INTERIEURFOLIE: WAAROM VERVANGEN, ALS JE HET KUNT WRAPPEN!
Op zoek naar een compleet nieuwe en trendy look voor uw interieur in uw woning of bedrijf, een metamorfose?
Of is het interieur van uw boot of caravan toe aan een nieuw jasje? U wilt eigenlijk een geheel nieuwe uitstraling van het interieur maar twijfelt nog omdat u huiverig bent voor het kostenplaatje dat er aan zou kunnen hangen.
Dan hebben wij voor u DE oplossing, wij bieden u de grootste kostenbesparing op uw renovatie!

M4Four logoM4FOUR digitaal geproduceerde vinyl vloeren.
M4
FOUR is de eerste en -voorlopig- enige professionele fabrikant van gepersonaliseerde vloeren ter wereld.
We produceren en leveren situatie-specifieke, digitaal geproduceerde vinyl vloeren zonder beperkingen.


Reconsul logo

ReConsul begeleidt retailers om in een continu veranderend (lokaal) speelveld succesvol te blijven opereren en groeien. Hierbij bepaalt de retailer zelf de koers, in samenspraak met ReConsul. ReConsul stimuleert retailers om slimmer te ondernemen door in te spelen op het veranderende klantgedrag.

global waaier

Global Paint Products is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf in de nationale en internationale verfindustrie.
In Boven-Leeuwen produceren wij sinds 1988 onze verven. Sinds 2004 beschikken wij over een vestiging op Curaçao.
Ruim 20 medewerkers maken daar de verven voor met name de Caribische markt.

Logo LifestyleLifestyle by Global Paint is een merk van Global Paint Products. Lifestyle by Global Paint is een uniek en onderscheidend verfconcept wat op locatie ondersteund wordt met een online bestelmodule, het Paint Order Point. Woon- en interieurwinkels met woon-, raam- en vloerdecoratie, kunnen hun assortiment op een eenvoudige wijze verbreden met een verfassortiment. In de winkel biedt Global Paint de retailer de mogelijkheid om een kleur- en sfeerwand en kleurkaarten te plaatsen. Het interactieve adviessysteem (Paint Order Point) leidt de consument snel en gemakkelijk naar het gewenste product. Vervolgens wordt de verf bij Global Paint op kleur gemaakt en naar de winkel verstuurd.

EijffingerEijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen.