Hans Slim
Hans Slim is in de jaren negentig begonnen met de televisieserie: 'Een eigen huis een plek onder de zon'. 
Later werd de naam veranderd in 'Eigen Huis & Tuin’. 
Het was het eerste ’interieur’ televisieprogramma in Nederland. Naast de presentatie deed hij ook de interieuradviezen en styling in dit televisieprogramma.
Later werd hij gevraagd door John de Mol. Hij presenteerde drie jaar lang elke donderdag een styling- en interieuritem in het live-televisieprogramma ‘Koffietijd!’. Daarna volgden nog vele andere programma’s als: ‘Klussen & Wonen’, ’RTL-Live’, ‘de Vijfuurshow’ enz. Hij schreef voor VT-Wonen en de Telegraafwoonkrant en vele vakbladen. Ook bedacht en schreef hij televisieprogramma’s zoals ‘TV-Woonmagazine’.

Logo Buss BVHet team van Buss Ontwerp & inrichting zet zich met 100% passie in om ervoor te zorgen dat organisaties het interieur krijgen dat bij ze past en dat werknemers de werkomgeving krijgen waarin ze optimaal kunnen presteren.
Wij zijn gespecialiseerd is in de inrichting van nieuwbouw- en verbouwprojecten.

M4Four logoM4FOUR digitaal geproduceerde vinyl vloeren.
M4
FOUR is de eerste en -voorlopig- enige professionele fabrikant van gepersonaliseerde vloeren ter wereld.
We produceren en leveren situatie-specifieke, digitaal geproduceerde vinyl vloeren zonder beperkingen.


Rofra Home logo

Een groot aantal meubelzaken in Groningen, zoals onder meer de woonwinkel van Rofra Home bevindt zich op de woonboulevard. Dat betekent dat u uitgebreid kunt winkelen. U kunt de kinderen gerust meenemen om er ook voor hen een leuke dag van te maken. Er is namelijk een kinderspeelparadijs aanwezig. Zo kan er eerst een bezoek aan de meubelzaken in Groningen gebracht worden en daarna kunnen de kinderen heerlijk ravotten. U kunt ondertussen bijkomen met een hapje en een drankje. Overigens kunt u de auto gewoon voor de deur parkeren. Extra voordeel is dat het parkeren gratis is.

karweiKarwei is jouw adres voor het onderhouden en verfraaien van woning en tuin. Als je een echte bouwklus onder handen hebt, kun je natuurlijk bij ons terecht voor een grote keuze aan gereedschappen en bouwmaterialen. Maar dat is niet het enige dat wij in huis hebben. Zo zijn wij specialist in verf, vloeren, raamdecoratie, verlichting, behang, tuinmeubelen en nog veel meer. Bovendien vind je in onze winkel allerlei trendy artikelen voor binnen en buiten.

Huisstijl Makelaar logo
INTERIEURFOLIE: WAAROM VERVANGEN, ALS JE HET KUNT WRAPPEN!
Op zoek naar een compleet nieuwe en trendy look voor uw interieur in uw woning of bedrijf, een metamorfose?
Of is het interieur van uw boot of caravan toe aan een nieuw jasje? U wilt eigenlijk een geheel nieuwe uitstraling van het interieur maar twijfelt nog omdat u huiverig bent voor het kostenplaatje dat er aan zou kunnen hangen.
Dan hebben wij voor u DE oplossing, wij bieden u de grootste kostenbesparing op uw renovatie!