Hans Slim
Logo Buss BVHet team van Buss Ontwerp & inrichting zet zich met 100% passie in om ervoor te zorgen dat organisaties het interieur krijgen dat bij ze past en dat werknemers de werkomgeving krijgen waarin ze optimaal kunnen presteren. Wij zijn gespecialiseerd is in de inrichting van nieuwbouw- en verbouwprojecten.

M4Four logo


M4FOUR digitaal geproduceerde vinyl vloeren.
M4
FOUR is de eerste en -voorlopig- enige professionele fabrikant van gepersonaliseerde vloeren ter wereld. We produceren en leveren situatie-specifieke, digitaal geproduceerde vinyl vloeren zonder beperkingen. We zijn een nieuwe, innovatieve speler in de vloerenindustrie, maar beslist geen onbekende. M4 FOUR komt namelijk voort uit de Digital Printing Department van de Zwitserse multinational en Industry leader Forbo Novilon. Samen met Forbo creëren en verkopen we wereldwijd hun exlusieve 'customized' top-LV product Forbo Indentity. Bij M4FOUR noemen we het de PRO- vloer.

 

WoonTotaal Academy logo

Wij verzorgen diverse trainingen voor fabrikanten, leveranciers, groothandels, winkelketens en individuele woning- of projectinrichter. Onze trainingen zijn praktijk gericht met een sterke focus op productkennis, installatietechniek en vakmanschap. Tijdens een training worden relevante technische details besproken en installatiemethodes gedemonstreerd, we leren je de verschillen tussen gelijkwaardige producten, externe omstandigheden en toepassingen. De trainingen zijn algemeen, merk- of productgroep specifiek of worden voor jou op maat gemaakt.

Rofra Home logo
Een groot aantal meubelzaken in Groningen, zoals onder meer de woonwinkel van Rofra Home bevindt zich op de woonboulevard. Dat betekent dat u uitgebreid kunt winkelen. U kunt de kinderen gerust meenemen om er ook voor hen een leuke dag van te maken. Er is namelijk een kinderspeelparadijs aanwezig. Zo kan er eerst een bezoek aan de meubelzaken in Groningen gebracht worden en daarna kunnen de kinderen heerlijk ravotten. U kunt ondertussen bijkomen met een hapje en een drankje. Overigens kunt u de auto gewoon voor de deur parkeren. Extra voordeel is dat het parkeren gratis is.

karwei
Karwei is jouw adres voor het onderhouden en verfraaien van woning en tuin. Als je een echte bouwklus onder handen hebt, kun je natuurlijk bij ons terecht voor een grote keuze aan gereedschappen en bouwmaterialen. Maar dat is niet het enige dat wij in huis hebben. Zo zijn wij specialist in verf, vloeren, raamdecoratie, verlichting, behang, tuinmeubelen en nog veel meer. Bovendien vind je in onze winkel allerlei trendy artikelen voor binnen en buiten.

Huisstijl Makelaar logo

INTERIEURFOLIE: Waarom vervangen, als je het kunt wrappen!
Op zoek naar een compleet nieuwe en trendy look voor uw interieur in uw woning of bedrijf, een metamorfose?
Of is het interieur van uw boot of caravan toe aan een nieuw jasje? U wilt eigenlijk een geheel nieuwe uitstraling van het interieur maar twijfelt nog omdat u huiverig bent voor het kostenplaatje dat er aan zou kunnen hangen. Dan hebben wij voor u DE oplossing, wij bieden u de grootste kostenbesparing op uw renovatie!